ET_ammattirak

 

E.T. Listat Oy on valmistanut korkeatasoisia rakennuslistoja jo yli 40 vuotta

Höylätyt, mäntypuiset rakennuslistat ovat olleet yhtiön liikeidea sen perustamisesta lähtien. Vuosien mittaan tuotanto on laajentunut ja valikoimiin ovat tulleet myös puupaneelit ja pinnoitetut MDF-tuotteet sekä lattialaudat. Pitkä kokemus ja määrätietoinen kehitystyö on tehnyt ET-Listat –merkistä alan laatu- ja markkinajohtajan.

Se on sisustamisen ja rakentamisen laatumerkki, joka tunnetaan viimeistellystä laadustaan, laajasta valikoimastaan sekä rakennusalan toimittajana lyhyistä toimitusajoista ja luotettavuudesta.

E.T. Listat Oy valmistaa kaikki puulistat kotimaisesta erikoisluokan männystä tai vähäoksaisesta männystä. Useat listamallit sekä paneelit valmistetaan myös MDF:nä valmiiksi pintakäsiteltynä tai pinnoitettuna. Yhtiö kehittää jatkuvasti tuotteitaan, seuraa sisustusalan trendejä ja materiaalien sopivuutta erilaisissa sisutuskohteissa. Yhtiö panostaa myös entistä tehokkaampaan ja ympäristöystävällisempään tuotantoteknologiaan. Yhtiö työllistää noin 100 alan ammattilaista.

Yhtiön tuotantolaitokset sijaitsevat Ylivieskassa. ET-Listat –merkkiä edustavat Suomessa maan johtavat puutavarakauppiaat: K-Rauta- ja Rautia-ketjut, Stark- ja Rautanet-ketjut, Puumerkki Oy, sekä monet yksityiset puu- ja rakennustarvikekauppiaat.

E.T. Listat Oy:ssä on käytössä Videojet 1510 mustesuihkuja (7 kpl) joilla merkitään tuotetiedot ja viivakoodit yksittäisiin listoihin. He käyttävät myös Altechin etikettiapplikaattoreita (4 kpl) pakettitietojen merkitsemiseen nippuihin.