Jita Oy, Virrat: Asiakkaillemme olemme rehti, reilu ja osaava palvelu

Jita Oy on 1979 Virroilla, Pohjois-Pirkanmaalla perustettu muoviteollisuusyritys. Vuonna 1990 yritys siirtyi osaksi Uponor Infra Oy:tä. Yrityksen päätuotteita ovat muoviputket, maanrakennuskaivot, jätevesijärjestelmät sekä asumisen tuotteet.

Olemme asiantuntijoita omalla toimialallamme. Asiakkaillemme olemme rehti, reilu ja osaava kumppani. Olemme kehittäneet tuotantoamme vuosien varrella voimakkaasti ja jo alusta lähtien tekniset innovaatiot ja uusimman tuotantotekniikan käyttö ovat olleet kaiken ydin. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoiden kilpailukykyisimmät tuotteet edulliseen hintaan.

Toimintamme on saavuttanut ISO 9001 laatusertifikaatin sekä ISO 14001 ympäristösertifikaatin. Sertifikaatit myöntää kansainvälinen laadunvalvoja DNV, joka suorittaa vuosittaiset auditoinnit. Sertifikaatit kertovat osaltaan sitoutumisestamme toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja vastuuseen yhteisestä ympäristöstämme.

Päätuotteitamme ovat muoviset korrugoidut putket kokoluokassa 110-1154mm. Lisäksi putkijärjestelmiin liittyviä räätälöityjä kaivoratkaisuja valmistamme tuhansia yksiköitä vuodessa.

Jätevesiratkaisumme ja laiturituotteet ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön merkkinä kotimaisesta tuotteesta. Valitsemalla tuotteemme tuet kotimaista työtä ja teollisuutta!

Tuotannossaan Jita Oy käyttää useita Videojet 1520 ja 1710 mustesuihkumerkintälaitteita, joilla merkitään muoviputkia.