Asiakkaamme esittäytyy

Kouvolalainen perheyritys Kaslink Oy on yksi suurimmista kotimaisista ruoanlaittotuotteiden, juomien ja välipalojen valmistajista. Valmistamiamme tuotteita myydään yli 15 maassa.

Yrityksemme toiminta on perustunut ympäristöystävällisiin ratkaisuihin ja kestävään kehitykseen alusta asti. Ekologinen ajattelutapa kulkee läpi koko tuotantoketjun. Käytännössä tämä tarkoittaa, että käytämme valmistusprosessissa paikallisesti tuotettuja raaka-aineita aina, kun se on mahdollista. Vältämme logistiikasta syntyviä päästöjä. Vähentääksemme tuotantolaitoksemme hiilijalanjälkeä käytämme tuotannossa kotimaista uusiutuvaa biokaasua, jolla valmistetaan kaikki omat brändituotteemme. Tuotantoprosessissa mikään ei mene hukkaan, vaan suurin osa jätteestä käytetään uudelleen ja muutetaan biokaasuksi tuotantolaitoksemme käyttöön, tai hyödynnetään kompostoinnissa ja eläinten ruokinnassa.

Kotimaiset raaka-aineet

Valmistamme tuotteemme korkealaatuisista raaka-aineista, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Käyttämämme maidon saamme viljelijöiltä Kaakkois-Suomen alueelta, pääasiassa 100 kilometrin säteellä Korian tuotantolaitoksestamme. Kaslink Aito -tuotteissa käyttämämme kaura kasvaa suomalaisilla pelloilla, ja se jalostetaan jauhoksi myllyissä lähellä tuotantolaitostamme. Noudatamme korkeita ruokatuotannon standardeja ja ensiluokkaista ruokaturvallisuuden tasoa.

Vastuulliset pakkaukset

Suurin osa tuotteistamme pakataan Tetra Pakin ympäristöystävällisiin kartonkipakkauksiin, joista osa tuodaan meille hieman yli 100 kilometrin päästä Imatran Stora Enson tehtaalta. Esimerkiksi kartonkipakkaukseen pakatun veden hiilijalanjälki on yhden litran osalta 85 grammaa, eli lähes puolet pienempi kuin perinteisen muovisen PET-pullon. Uusiutuvaa luonnonvaraa hyödyntävän pakkauksen etuna on matalamman hiilijalanjäljen lisäksi myös logistinen tehokkuus ja helppo kierrätettävyys: Täysin kierrätettävät kartonkipakkaukset on helppo kierrättää kartonginkeräykseen, jolloin pakkausmateriaali saadaan uusiokäyttöön. Kartonkipakkaukset ovat logistisesti erinomaisia, sillä pakkausmateriaalit pystytään kuljettamaan tilaa säästävissä muodoissa.


 

Kaslink Aito on tuoteperhe, jolla vaihdat vaivatta yhden jos toisenkin maitotuotteen kaurapohjaiseen. Maukkaat tuotteet tehdään ensiluokkaisesta kotimaisesta kaurasta, ja tuotteissa käytetyt marjat poimitaan suomalaisista metsistä. Maidoton Kaslink Aito -tuoteperhe tarjoaa vaihtoehtoja ruokajuomaksi, välipalaksi, leivontaan ja ruoan valmistukseen.

 

 

 

 

 

Kaslink Vesi tuhansien kristallinkirkkaiden järvien maasta, syvältä metsien lomasta, tulee Kaslink Vesi. Maailman puhtain Vesi pakataan ympäristöystävälliseen kartonkiin.

 

 

 

 


Kaslink Nordic Cuisine
-kastikkeet valmistetaan käsityönä laadukkaista ja puhtaista ainesosista ilman lisäaineita. Kastikevalikoimamme on hakenut inspiraationsa Ranskan ruokaperinteistä skandinaavisella twistillä. Kaslink Nordic Cuisine -tuotteet sopivat pohjaksi monenlaisiin ruokiin.

 

 

 

 

Koria-proteiinipirtelöt sopivat nautittavaksi sekä ennen että jälkeen treenin. Laktoosittomat proteiinipirtelöt maistuvat myös välipalana treenien ulkopuolella. Kätevänkokoinen pakkaus kulkee helposti mukana ja säilyy myös huoneenlämmössä.

 

 

Kaslink Maire -tuoteperhe koostuu korkealaatuisista, paikallisesti tuotetuista laktoosittomista ja vähälaktoosisista maidoista ja kermoista. Uskomme, että korkealaatuisten maitotuotteiden
valmistaminen edellyttää puhtainta ja tuoreinta raakamaitoa, joka tulee omilta tuottajiltamme. Käyttämämme maito kerätään läheltä, alle 100 km säteellä Korian tuotantolaitoksestamme.

 

 

Kaslinkilla on käytössään Videojet-Wolke- ja Videojet 8510 -mustesuihkumerkintälaitteita, joilla merkitään päivämääriä tuotepakkauksiin.