Makulaku on kehittänyt lakritsituotteita jo vuodesta 1994

Makulaku tarjoaa kuluttajien nautinnoksi perinteisen mustan lakun lisäksi kiehtovan uusien makuyhdistelmien kirjon.

Lakuosaaminen ja tuotekehitys ovat Makulakun vahvuuksia. Vuonna 1997 Makulaku toi kansainvälisille markkinoille ensimmäisenä mustan luomulakun. Vuonna 2011 lanseerattiin ensimmäinen luomutäytelakujen sarja. Makulakun tavoite on kehittää jatkuvasti uutta ja parantaa vanhaa.

Makulakun tavoite on saada tuotteet mahdollisimman tuoreina kuluttajille ja siksi suuri osa tuotannosta valmistetaankin suoraan toimituksiin. Osa tuotteista jopa toimitetaan suoraan tehtaalta kaupan hyllyyn saakka!

Makulakulle on kunnia-asia, että laku on aina ensiluokkaista sitä maistaessasi. He käyttävät korkealuokkaisia, tutkittuja ja luonnollisia raaka-aineita. jotka on valittu yhdessä pitkäaikaisten toimittajien kanssa. Heidän käyttämät luonnolliset raaka-aineet eivät sisällä atsovärejä. Makulaku sai helmikuussa 2017 FSCC 22 000 elintarviketurvallisuus sertifikaatin.

Makulakun käytössä on Videojet 1610 DH, jolla merkitään lakupötköihin päivämäärä, sekä Videojet 6420 kalvotulostin, jolla merkitään tuotetiedot makeispakkauksiin.