Oy Lunden Ab:n vahvuus on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin

Oy Lunden Ab on vuonna 1959 perustettu perheyritys. Liitettyään vuonna 2002 Jalostaja-tuotteet valikoimiinsa yhtiö on edelleen vahvistanut asemaansa suomalaisen elintarviketeollisuuden kentässä.

Yhtiö valmistaa monipuolisia elintarvikkeita ja sen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja, Auran sekä tuoreruokapuolella Chef Lundén. Omien brändien lisäksi yritys valmistaa kaupan Private Label -tuotteita ja toimii merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Yhtiön vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin.

Jalostaja-brändin alla ovat muun muassa seuraavat tuotekategoriat: valmiskeitot, pata-ainekset, lihasäilykkeet, ruokasäilykkeet ja pasteijat.

Auran-tuotteet ovat suomalaiseen makuun kehitettyjä mauste- ja kastikepohjaisia tuotteita. Auran-brändi on laajentunut voimakkaasti uusiin tuotekategorioihin viime vuosina, ja tuoteperheeseen kuuluu nykyään sinapin lisäksi myös majoneesit ja ketsuppi.

Chef Lundén -tuotemerkin alla yhtiö valmistaa muun muassa kolmioleipiä, wrappeja ja sushia.

Oy Lunden Ab työllistää tänään yli 400 henkeä ja sen päätoimipaikka sijaitsee Turussa. Tehtaalla on Suomen Teollisuusmerkintä Oy:n toimittamia laitteita mittava määrä:

  • Mustesuihkulaitteista eri mallisia 1000-sarjan kirjoittimia, joilla merkitään muun muassa päiväysmerkintöjä hernekeitto-, lihapulla-, majoneesi- ja sinappipakkauksiin sekä patapusseihin ja pasteijatuubeihin.
  • Videojet 9550-etiketöinti-/applikointikoneita, joilla etiketöidään pakkauksiin esimerkiksi tuote-etikettejä ja viivakoodeja.
  • Videojet Dataflex -kalvokirjoittimia, joilla voi tulostaa rullaradoilla suoraan kalvoihin ja pusseihin jatkuvatulosteisesti.