Äitien tekemää ruokaa vuodesta 1957

Saarioinen on tehnyt suomalaisten lempiruoat jo yli 60 vuoden ajan. Yhtiö vaalii perinteitä ja kehittää samalla jatkuvasti uutta yhdessä suomalaisten kanssa.

Saarioisen tuotevalikoima on laaja, se sisältää monenlaisia valmisruokia ja lihavalmisteita, salaatinkastikkeita ja marjavalmisteita. Vuosien kokemus on opettanut Saarioista tunnistamaan suomalaisten makumieltymykset. Saarioinen kehittää tuotevalikoimaansa sekä kuluttajien että vähittäiskauppa- ja suurkeittiöasiakkaiden tarpeet huomioon ottaen.

Yhtiö haluaa valmistaa hyvän makuisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä tuotteita. Saarioisten herkullista ruokaa tehdään Sahalahdella, Valkeakoskella ja Huittisissa sekä Viron Raplassa yhteensä noin 1 300 saarioislaisen voimin. Toiminta käynnistyi Sahalahdella Saarioisten kartanossa jo 1940-luvulla. Yhtiö on kasvanut pienimuotoisesta alusta nykyisiin mittoihinsa määrätietoisella työllä ja innovatiivisella otteella.

Saarioisten tuotteisiin ovat aina kuuluneet perinteiset, tutut arkiruuat, joista monet olisivat jo saattaneet unohtua ilman teollista valmistusta. Osana suomalaista elintarviketeollisuutta Saarioinen pitää näin yllä ruokakulttuuriamme.

Saarioisen keskuslähettämössä Valkeakoskella on 8 kpl 1520-mallista mustesuihkukirjointinta.