Tietoa, jonka avulla voit parantaa tuottavuutta!

Olemme toimineet Suomen johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987. Toimimme Helsingin, Jämsän, Kuopion ja Alavetelin alueilla, joista käsin palvelemme kustannustehokkaasti asiakkaitamme ympäri Suomen.

Vuosikymmeniä jatkunut tiivis yhteistyö päämiestemme kanssa sekä asiantuntijoidemme vankka kokemus takaavat oikeat ratkaisut ja tuotteet laadukkaasti. Asiakkaamme saavat moitteetonta palvelua laitteistojen alkusuunnittelusta toimivaan loppuratkaisuun saakka. Yrityksemme toimii kaikilla valmistavan teollisuuden sektoreilla.

Hyvän yhteistyöverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös kokonaisratkaisuja, jotka käsittävät kuljettimet, siirtomekaniikat, kamera- ja viivakoodilukulaitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Meillä on kokemusta myös merkintäjärjestelmien integroinnista vaativiin robottisoluihin.

Toimintaperiaatteenamme on ratkaista asiakkaidemme merkintätarpeet heille parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja ratkaisuilla. Ostohinnaltaan halvin ratkaisu on harvoin paras, ja ratkaisuehdotuksemme asiakkaidemme merkintätarpeisiin tähtääkin aina kustannustehokkaimpaan sovellukseen pitkällä tähtäimellä. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu, nopeat ja varmat toimitukset sekä nopea ja toimiva huolto auttavat pitämään linjat käynnissä.

Ylläpidämme henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvilla koulutuksilla, jotta pystymme myös jatkossa palvelemaan asiakkaidemme kehittyviä ja kasvavia merkintätarpeita. Tervetuloa asioimaan täyden palvelun merkintätalon ammattilaisten kanssa!